Boat Cleaner -pesuaineella puhdistat veneesi pohjan helposti, tehokkaasti ja turvallisesti

Veneen pohjan pesu on huoltotoimi, joka kannattaa tehdä aina, kun nostat veneen vesiltä. Käytettävä pesuaine kannattaa valita huolella, jotta saat kerralla puhdasta vahingoittamatta pintoja.

Oikein valitulla pesuaineella ja sopivilla välineillä saat poistettua veneen pinnasta alkavan ruosteen, hapettumat, leväkerrostumat, merirokot ja kasvillisuuden. Lisäksi puhdistus lieventää värivääristymiä.

Boat Cleaner -sarjan pohjanpesuaineet hellivät  venettäsi

Korkealaatuinen Boat Cleaner -sarja on kehitetty veneilijöille, jotka haluavat pitää veneestään hyvää huolta vaivattomasti.

Sopiva pesuaine puhdistaa veneen pohjan tehokkaasti, mutta pintaa vaurioittamatta. Hellävaraisilla ja tehokkailla pohjapesuaineilla saat puhtaan veneen pohjan vaurioittamatta suojakerroksia, väriä tai veneen pintoja.

Saavuttaaksesi helposti parhaan mahdollisen lopputuloksen, olemme suunnitelleet pesuaineet erikseen suolaisissa vesissä seilaaville veneille, makean veden aluksille ja alumiiniveneisiin.

Tiesitkö, että likainen veneen pohja voi nostaa polttoainekustannuksia ja laskea veneesi suorituskykyä?

Säännöllinen pesu kannattaa

Säännöllinen pesu ja huolella tehty ylläpito pidentää veneesi käyttöikää ja pitää veneesi hyvännäköisenä. Hyvin puhdistetusta pohjasta huomaat heti huoltotarpeet. Pesulla vältät pinttyneen lian muodostumisen ja pärjäät ympäristöystävällisillä pesuaineilla. Lisäksi polttoaineen kulutus pysyy normaalina eikä veneesi suorituskyky heikkene.

Tee veneen pohjan pesusta jokavuotinen rutiini – pese pohja aina nostettuasi veneesi vesiltä. Helpoimmalla pääset, kun peset pohjan ennen kuin levä, kasvillisuus tai meriveden suola ehtii kuivua ja pinttyä. Ja mikä mukavinta, keväällä sinua odottaa hyväkuntoinen vene, lähes valmiina vesille laskettavaksi!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin alta!

Boat Cleaner
sea water
Lansas Boat Cleaner - Pohjapesu suolainen vesi
Pohjapesu merivesi

Tehokas meriveneen pohjan pesuaine, joka pesee suolaisen veden aiheuttamat epäpuhtaudet ja kasvillisuuden helposti pois.

Lue lisää >
Boat Cleaner
fresh water
Lansas Boat Cleaner - Pohjapesu makea vesi
Pohjapesu makea vesi

Makeassa vedessä käytössä olleen veneen pohjan puhdistusaine, joka poistaa lian, hapettumat ja leväkerrostumat.

Lue lisää >
Boat Cleaner
aluminium
Lansas Boat Cleaner - Pohjapesu Aluminium
Pohjapesu alumiinivene

Erinomainen erikoispesuaine alumiiniveneille, lasikuitu- ja muoviveneille sekä useimmille maalatuille pinnoille.

Lue lisää >