Lansas Boat Cleaner - Pohjapesu Aluminium
Pakkauskoot:
1 l, 20 l

Pohjapesu alumiinivene

Boat Cleaner aluminium, Venetuotteet

Boat Cleaner Pohjapesu Aluminium erikoispesuaine on suunniteltu ja valmistettu erityisesti alumiiniveneiden pohjan pesuun. Voit pitää veneestäsi hyvää huolta turvallisin mielin, tämä pesuaine ei vahingoita veneesi pintaa. Pesuaine puhdistaa tehokkaasti ja antaa upean loiston alumiinipinnoille.

Boat Cleaner Aluminium sopii alumiiniveneiden lisäksi myös lasikuitu- ja muoviveneille sekä useimmille maalatuille pinnoille. Pesuaine on erinomainen myös vetolaitteille ja perämoottoreille.

Suomalainen laatutuote

Olemme kehittäneet, testanneet ja valmistaneet Boat Cleaner pohjapesuaineet Suomessa. Pesuaineemme ovat tehokkaista, riskittömiä, helppokäyttöisiä ja ekologisia. Boat Cleaner -tuotteita käyttämällä säästät, sillä ne ovat edullisia ja riittävät pitkään. 

HUOM! Alumiiniveneen pesuun ei kannata käyttää mitä hyvänsä pesuainetta –  varmista aina pesuaineen soveltuvuus alumiinipinnalle!

Veneen pesuaineen käyttöohje:

  1. Levitä pesuaine sellaisenaan kuivaan veneen runkoon maalitelalla, pesusienellä, harjalla tai ruiskuttamalla tasaisesti.
  2. Anna vaikuttaa 5–15 min.
  3. Huuhtele huolellisesti, mieluiten painepesurilla. Mikäli lika on ehtinyt kovettua, käytä myös harjaa.
  4. Värjäytymisen estämiseksi suosittelemme testiä ensin pienellä alueella, sillä aine voi vaikuttaa joihinkin pohjamaaleihin. Aine reagoi galvanoituihin pintoihin (esim. traileri).Huom! Ei saa käyttää yli +35°C maalipinnoille.